Tine Mouritzen
– kosmetisk sygeplejerske

Kvalitet og service er i mine øjne det vigtigste i en moderne klinik. Jeg går på arbejde for at sikre et højt fagligt niveau, sikkerhed, enestående kundeservice og smukke behandlingsresultater. Sådan har det været siden 2002, hvor jeg har beskæftiget mig med filler, Botox/azzalure, peeling og laserbehandlinger. Jeg har altid sat en ære i at arbejde på de bedste klinikker og udføre nogle af Danmarks bedste behandlinger.

Før jeg valgte at gå selvstændig, har jeg høstet erfaring som kosmetisk sygeplejerske og leder fra forskellige klinikker, herunder DermoCosmetics, Pure-Face, Carefull og Elipse klinikken i København. Jeg har det sidste halve år haft et samarbejde med cosmetica og er konsulent for klinik rungsted.

Jeg giver mig altid god tid til at lytte til dine ønsker, drømme og behov samtidig med, at du får kompetent rådgivning. Og jeg stræber efter at give dig en oplevelse af at se smukkere og friskere ud, når du går fra klinikken – uden at du ligner en, der er blevet behandlet.

Jeg har en ambition om, at være blandt de bedste til mit fag, og derfor deltager jeg løbende i kurser og efteruddannelse, så jeg altid kender den seneste viden indenfor branchen. Senest har jeg deltaget i AMWC (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) i Monaco 2016 og i Cosmeceuticals og peelinger i New Jersey, USA i sommeren 2016. Herudover har jeg en lang række af kurser og efteruddannelsesforløb fra ind- og udland indenfor kosmetiske behandlinger.

Tine Mouritzen
– kosmetisk sygeplejerske

Kvalitet og service er i mine øjne det vigtigste i en moderne klinik. Jeg går på arbejde for at sikre et højt fagligt niveau, sikkerhed, enestående kundeservice og smukke behandlingsresultater. Sådan har det været siden 2002, hvor jeg har beskæftiget mig med filler, Botox/azzalure, peeling og laserbehandlinger. Jeg har altid sat en ære i at arbejde på de bedste klinikker og udføre nogle af Danmarks bedste behandlinger.

Før jeg valgte at gå selvstændig, har jeg høstet erfaring som kosmetisk sygeplejerske og leder fra forskellige klinikker, herunder DermoCosmetics, Pure-Face, Carefull og Elipse klinikken i København. Jeg har det sidste halve år haft et samarbejde med cosmetica og er konsulent for klinik rungsted.

Jeg giver mig altid god tid til at lytte til dine ønsker, drømme og behov samtidig med, at du får kompetent rådgivning. Og jeg stræber efter at give dig en oplevelse af at se smukkere og friskere ud, når du går fra klinikken – uden at du ligner en, der er blevet behandlet.

Jeg har en ambition om, at være blandt de bedste til mit fag, og derfor deltager jeg løbende i kurser og efteruddannelse, så jeg altid kender den seneste viden indenfor branchen. Senest har jeg deltaget i AMWC (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) i Monaco 2016 og i Cosmeceuticals og peelinger i New Jersey, USA i sommeren 2016. Herudover har jeg en lang række af kurser og efteruddannelsesforløb fra ind- og udland indenfor kosmetiske behandlinger.

anbefalinger

Kan varmt anbefale en tur i stolen hos Tine. Tine er superdygtig, omhyggelig og går aldrig på kompromis med etik og moral. Har intet imod min alder, men så længe Tine kan trylle lidt, så det stadig ser naturligt og alderssvarende ud, så er jeg fan af lidt hjælp. Held og lykke med den nye klinik Tine. Vi ses helt sikkert.

METTE CHRISTOFFERSEN, 45, SALGSKONSULENT

Tine har min bedste anbefaling, du er rolig, giver dig god tid, fantastiske omgivelser, dyb professionelt og diskret, flot håndværk med en behandling med så naturligt resultat så man bevare sig selv, jeg er 100% tryg ved dit arbejde.

ANN 54, FORSIKRINGSKONSULENT

I en tidlig alder begyndte jeg at konkurrer i bodybuilding og har dyrket en jojo vægt for at tage på i muskelmasse og tabe mig op til en konkurrenceform. Dette betyder at min hud har været enormt udsat, og risikoen for at den ældes hurtigere end andre er en garanti. Men nu har jeg gået ved Tine siden starten og de forbyggende behandlinger med botox gør at jeg i en alder af 30 år ikke har en linje i ansigtet. Dog har Tine altid behandlet mig med respekt for det naturlige. Dette gælder både brugen af Botox samt restylane. Ingen ved at jeg bliver behandlet og som offentlig person og sundhedsforbillede er det bestemt heller ikke mit ønske. Tine bruger jeg fordi hun netop ved hvordan man behandler med et naturligt resultat – det er for mig så vigtigt at Tine ser det æstetiske.

Ved behandling af Tine vil du opleve du får et resultat som ikke dominerer dine karaktertræk men fremmer din egen naturlige udstråling, forebygger og forskønner – men stadig er dig selv tro. Botox og restylane behøver ikke at se kunstig ud men det handler om at din behandler forstår at “less is more”.  Ud over at Tine er yderst kompetent og dedikeret i hendes arbejde og egen evne til at skabe nogle smukke resultater, – så er Tine et væsen som er helt enestående, hjertevarm og betænksom. Jeg giver Tine mine varmeste anbefalinger og du vil være i de bedste hænder ved at vælge Tine.

Jeg er kommet hos Tine gennem 5 år og har fået alt fra peeling, ansigtsbehandling, lidt BOTOX og fylde i læben-  og Tine forstår virkelig at få den bedste version frem af mig, så jeg stråler og holder min hud frisk og ung. Tine er virkelig min egen personlige ekspert og jeg følger hendes råd og vejledning, hvilket virkelig giver resultater og et smukt og naturligt ydre. Det bedste er at Tine forstå den fine grænse mellem et naturligt og “fake” look – og det er unikt og altafgørende for mig.

KATHARINA, 37 ÅR, CHEF KONSULENT

anbefalinger

Kan varmt anbefale en tur i stolen hos Tine. Tine er superdygtig, omhyggelig og går aldrig på kompromis med etik og moral. Har intet imod min alder, men så længe Tine kan trylle lidt, så det stadig ser naturligt og alderssvarende ud, så er jeg fan af lidt hjælp. Held og lykke med den nye klinik Tine. Vi ses helt sikkert.

METTE CHRISTOFFERSEN, 45, SALGSKONSULENT

Tine har min bedste anbefaling, du er rolig, giver dig god tid, fantastiske omgivelser, dyb professionelt og diskret, flot håndværk med en behandling med så naturligt resultat så man bevare sig selv, jeg er 100% tryg ved dit arbejde.

ANN 54, FORSIKRINGSKONSULENT

I en tidlig alder begyndte jeg at konkurrer i bodybuilding og har dyrket en jojo vægt for at tage på i muskelmasse og tabe mig op til en konkurrenceform. Dette betyder at min hud har været enormt udsat, og risikoen for at den ældes hurtigere end andre er en garanti. Men nu har jeg gået ved Tine siden starten og de forbyggende behandlinger med botox gør at jeg i en alder af 30 år ikke har en linje i ansigtet. Dog har Tine altid behandlet mig med respekt for det naturlige. Dette gælder både brugen af Botox samt restylane. Ingen ved at jeg bliver behandlet og som offentlig person og sundhedsforbillede er det bestemt heller ikke mit ønske. Tine bruger jeg fordi hun netop ved hvordan man behandler med et naturligt resultat – det er for mig så vigtigt at Tine ser det æstetiske.

Ved behandling af Tine vil du opleve du får et resultat som ikke dominerer dine karaktertræk men fremmer din egen naturlige udstråling, forebygger og forskønner – men stadig er dig selv tro. Botox og restylane behøver ikke at se kunstig ud men det handler om at din behandler forstår at “less is more”.  Ud over at Tine er yderst kompetent og dedikeret i hendes arbejde og egen evne til at skabe nogle smukke resultater, – så er Tine et væsen som er helt enestående, hjertevarm og betænksom. Jeg giver Tine mine varmeste anbefalinger og du vil være i de bedste hænder ved at vælge Tine.

Jeg er kommet hos Tine gennem 5 år og har fået alt fra peeling, ansigtsbehandling, lidt BOTOX og fylde i læben-  og Tine forstår virkelig at få den bedste version frem af mig, så jeg stråler og holder min hud frisk og ung. Tine er virkelig min egen personlige ekspert og jeg følger hendes råd og vejledning, hvilket virkelig giver resultater og et smukt og naturligt ydre. Det bedste er at Tine forstå den fine grænse mellem et naturligt og “fake” look – og det er unikt og altafgørende for mig.

KATHARINA, 37 ÅR, CHEF KONSULENT

Restylane/juvederm

Restylane er en serie skønhedsprodukter, der anvendes til udglatning af rynker, forme og give fyldige læber samt til at fremhæve konturer i ansigtet.

Restylane skinboosters

Restylane skinboosters er en unik behandling, der virker dybt i hud for at forbedre hudens kvalitet og give en naturlig glød.

Botox/Azzalure

En botox-behandling kan reducere antallet af rynker i ansigtet, og give dig dit glatte, ungdommelige og et frisker look tilbage.

SRS Mesoterapi/ microneedling skin pen

Har du prøvet forskellige kure og behandlinger uden overbevisende effekt? Så er acnelan acne solution sandsynligvis det rigtige valg for dig, man viser her.

MicroGold / Microtox

MicroGold/Microtox er et nyt, genialt produkt til optagelse af serumingredienser.

Profhilo®

Få en friskere, velhydreret hud med øget elasticitet og reducerede linjer og slaphed med en opstrammende Profhilo® behandling.

Acnelan acne solution fra Meseostetic®

Acnelan acne solution fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.

Mesoéclat: 3 trins intensiv opstrammende peel

Vores absolut bedste behandling til dig, som ikke er til BX eller kirurgi.

Cosmelan® Depigmentation Treatment – pack

Anerkendt behandling mod pigmentforandringer uden brug af laser – også for mørke hudtyper.

Restylane/juvederm

Restylane er en serie skønhedsprodukter, der anvendes til udglatning af rynker, forme og give fyldige læber samt til at fremhæve konturer i ansigtet.

Restylane skinboosters

Restylane skinboosters er en unik behandling, der virker dybt i hud for at forbedre hudens kvalitet og give en naturlig glød.

Botox/Azzalure

En botox-behandling kan reducere antallet af rynker i ansigtet, og give dig dit glatte, ungdommelige og et frisker look tilbage.

SRS Mesoterapi/ microneedling skin pen

Har du prøvet forskellige kure og behandlinger uden overbevisende effekt? Så er acnelan acne solution sandsynligvis det rigtige valg for dig, man viser her.

MicroGold / Microtox

MicroGold/Microtox er et nyt, genialt produkt til optagelse af serumingredienser.

Acnelan acne solution fra Meseostetic®

Acnelan acne solution fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.

Mesoéclat: 3 trins intensiv opstrammende peel

Vores absolut bedste behandling til dig, som ikke er til BX eller kirurgi.

Cosmelan® Depigmentation Treatment – pack

Anerkendt behandling mod pigmentforandringer uden brug af laser – også for mørke hudtyper.